söndag 2 april 2017

Sammanfattning första kvartalet

www.torskdraget.se Sammanfattning av första kvartalet 2017
Mars är nu bakom oss och det betyder att årets första kvartal är avklarat. Det känns riktigt härligt att våren är på intågande och inte minst att man fick kasta efter lite havsöring igår. Det var grymt kul att få testa flera av skeddragen vi har i sortimentet. Nu har vi precis varit ute en sväng på morgonen, men ännu har vi inte sett röken av havsöringen. Det blir ytterligare försök senare i eftermiddag/kväll.

Mars har varit en riktigt bra månad för oss på www.torskdraget.se. Vi uppnådde en omsättning på hela 5 631 SEK under månaden och det gör att vi under 2017 års första kvartal har haft en total omsättning på 8 006 SEK. Det borde jämföras med förra årets totala omsättning på 3 309 SEK. Året har med andra ord börjat riktigt starkt! Det totala omsättningsmålet för helåret är 25 000 SEK så det känns bra att vi fått en sådan bra start på året. Nu går vi in i två kvartal som borde vara våra starkaste i och med att vädret gör att fisket blir mer attraktivt.

Vi syns mycket mer i social media och skall försöka fortsätta att jobba på att höras och synas där. Vi är grymt tacksamma för alla som gillar och delar vår sida. Vi arbetar dessutom hela tiden på att utöka vårat sortiment i takt med att försäljningen ökar. Fler produkter och större inköp gör att vi kan pressa ner priserna ytterligare. För oss är kundnöjdheten mycket viktig och vi vill kunna erbjuda våra fiskedrag till riktigt bra priser, hög kvalitet och snabba och pålitliga leveranser. 

Under mars har även sortimentet på hemsidan utökats och nu kan vi bland annat erbjuda Gummi Mac i krokstorlek 12/0Passar därmed bra som komplement till fiske efter större fiskar. Detta är inte en produkt från Fladen utan en produkt som vi själva tagit in. Vi är väldigt nöjda med kvaliteten på produkten och kan i dagsläget erbjuda Gummi Mac i färgerna grön och röd. En kortare presentationsfilm går att se nedan.Efter förfrågan efter blanka skeddrag så har vi även plockat in två stycken nya skeddrag. Vi kallar dem för Skeddrag Fjäder och finns i färgerna silver och guld. De väger ca 22 gram styck och passar därmed bra till fiske efter både öring och makrill med kastspö. Vi var bland annat ute och provkastade båda dessa dragen igår med bra resultat. Inte heller detta är en produkt från Fladens sortiment och det känns kul att kunna utöka sortimentet med lite fiskedrag som inte finns i andra webbutiker. Också här finns en kortare presentationsfilm nedan:

Vad händer då här på Torskdraget i april? Det är flera nya fiskedrag på väg in i butiken, bland annat Wobblers, Jerkbaites och Tailbaits. Känns riktigt kul att äntligen få möjlighet att plocka in dessa produkter då vi får en större exponering mot till exempel sjöfiske. Vi kommer annonsera via Facebook så snart produkterna finns i lager. Annars så kommer vi fortsätta att försöka öka omsättning med hjälp av annonsering och övrig reklam. Vår förhoppning är även att kunna slänga upp en och annan film/bild på nyfångad havsöring nu när säsongen är igång. Först krävs det bara att vi lyckats fånga in någon..

Saknar ni något på hemsidan eller önskar att beställa något annat ur Fladens sortiment så är det bara att kontakta oss så ordnar vi det till ett bra pris. Ni kan se hela Fladens sortiment här och vi har som sagt möjlighet att köpa in allt ni finner där och sedan sälja vidare till er till ett bättre pris. Ni hittar våra kontaktuppgifter under fliken Kontakta Oss här ovan.

Ha en fortsatt härlig söndag!

/Nicklas och Daniel www.torskdraget.se
"fiskedrag online till rätt pris"

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar