söndag 5 mars 2017

Sammanfattning av Februari

www.torskdraget.se Sammanfattning av februari
Februari har nu passerat och ytterligare en månad läggs till handlingarna. Det känns riktigt kul att våren är på intågande och inte minst att fiskesäsongen snart är här! Som de flesta läsare här säkert känner till så är det öring premiär den 1 april och vi är grymt taggade på att få gå ut testa några av våra nya skeddrag.


Februari har varit en bra månad för oss på www.torskdraget.se. Trots att fiskesäsongen ännu inte kommit igång ännu så rullar det in en hel del beställningar. Vi uppnådde en omsättning på 2500 SEK i februari som går att jämföra med vår omsättning för helåret 2016 som låg på 4500 SEK. 2017 har alltså börjar riktigt bra och vi är grymt tacksamma för alla som gillar och delar vår sida. Extra tacksamma är vi såklart till de som väljer att handla av oss på vår hemsida. För varje order vi får in så kan vi utöka sortimentet och pressa priserna ytterligare!

Vi kör även vidare med vår utlottning av ett stort parti fiskedrag på facebook. I skrivande stund så har vi fått 87 st gillande och delande av inlägget och det är riktigt kul att det verkar finnas ett så stort intresse för det vi lottar ut. Tävlingen pågår fram till 18 mars så har ni inte ännu gillat och delat bilden på facebook så besök vår facebook-sida och gör det så är ni med och har chansen att vinna allt som syns på bilden (värde 900 SEK).

Under februari har även sortimentet på hemsidan utökats och nu kan vi bland annat erbjuda Fjäderringstång till ett mycket bra pris (endast 59 SEK).


fjädertång www.torskdraget.se


Vad händer då här på Torskdraget i mars? Vi väntar vi på ett större parti från Fladen som nästan direkt kommer skickas vidare till en större beställning vi fått in från en kund som skall på fiskeresa till Norge. Riktigt kul och förhoppningsvis kan vi se effekterna av detta redan i mars när vi sammanfattar omsättningen för den månaden. I samband med beställningen som kommer så har vi även passat på att beställa hem ytterligare lite nya produkter som kommer komma upp på hemsidan så snart vi har dem i lager.

Saknar ni något på hemsidan eller önskar att beställa något annat ur Fladens sortiment så är det bara att kontakta oss så ordnar vi det till ett bra pris. Ni kan se hela Fladens sortiment här och ni hittar våra kontaktuppgifter under fliken Kontakta Oss här ovan.

Ha en fortsatt bra söndag!

/Nicklas och Daniel www.torskdraget.se
"fiskedrag online till rätt pris"

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar